top of page

GROEPSACCOMMODATIE

23-persoons

Voor beschikbaarheid  medio apr - eind okt stuur een bericht naar:  

info@guesthousedeheide.nl

of check op:

Natuurhuisje-ID 64844 

Vakantieadressen ID-9558

 

Ons groen vakantieparkje is in zijn geheel te huren, bv door families of vriendengroepen, met max 23 personen (waarvan 4 bedden in een bedstede met normale afmeting 90x200).

 

Voor extra ontspanning boek je sauna en bubbelbad er optioneel bij. In de grote tuin met vuurplaats hebben we een dierenweide waar onze kippen, varkentjes en schaapjes rondscharrelen.

 

Indeling verblijf:

  • 10-persoonshuis met 5 slaapkamers en 4 badkamers. Dit huis heeft een biljartkamer met openhaard, en twee sauna's met bubbelbaden. In de ruime woonkamer met goed uitgeruste leefkeuken kan iedereen gezellig bij elkaar zijn. Het huis heeft een overdekte veranda grenzend aan het grote terras met vuurplaats. 

  • Twee heerlijke 2-persoons glamping tentlodges, ieder met eigen bad en toilet.

  • De grote goed geïsoleerde 9-persoons safarilodge, met een 2-persoons-, een 3-persoons- en een 4-persoons kamer (twee bedstede stapelbedden). Vanaf de veranda kijk je zo op de dierenweide. Deze lodge is ideaal voor bijvoorbeeld twee gezinnen met kinderen

Als u het geheel huurt zijn er geen andere gasten. Alleen wijzelf struinen zo nu en dan rond, om de dieren en begroeiing te verzorgen, of omdat we even in de schuur moeten zijn. Wij zijn altijd in voor een praatje!

Wij faciliteren geen feesten en bruiloften. Ook hanteren wij fluisterstilte vanaf 23.00u. Versterkte muziek is buiten niet toegestaan, maar neem gerust je akoestische gitaar mee .

Honden zijn alleen toegestaan in de lodges en in de woonkamer van het grote huis. Zij mogen niet op bedden stoelen en banken. Honden dienen op het terrein altijd aangelijnd te zijn.

 

De inrichting kan afwijken van de foto's.

bottom of page