top of page

Witte en Rode Lodge

2-persoons glamping lodges

Voor beschikbaarheid stuur een bericht naar info@guesthousedeheide.nl of check op 

Witte lodge Natuurhuisje-ID 64890 

Rode Lodge Natuurhuisje-ID 64892

 

In onze twee-persoons lodges is het romantisch 'kamperen', maar dan met een echt bed, een ligbad, een toilet, een keukentje en een houtkachel. Het zal je niet verbazen dat de witte lodge vooral een serene lichte inrichting heeft. De rode is wat stoerder, en inderdaad met rode accenten.

Beide lodges hebben een eigen terrasje, waar je ongestoord samen kan tafelen, lezen, of een spelletje kan doen. Om later wellicht aan te sluiten bij het kampvuur op het centrale plein. We respecteren daarbij ieders privacy en rust, en vragen (fluister)stilte tussen 22.00 u - 08.00 u.

Voor alle lodges geldt:

De bedden worden door ons opgemaakt. Ook uw handdoeken en keukenlinnen liggen klaar. En de eindschoonmaak? Die doen wij.

De lodges zijn op doordeweekse dagen los te huur. Op alle andere momenten maken de lodges deel uit van de groepsverhuur.

Wij faciliteren geen feesten en bruiloften. Bij separate verhuur hanteren wij fluisterstilte vanaf 22.00u. Versterkte muziek is buiten niet toegestaan, maar neem gerust je akoestische gitaar mee.

Honden zijn toegestaan in de lodges. Zij mogen niet op bedden stoelen en banken. Zij dienen op het terrein altijd aangelijnd te zijn.

 

De inrichting kan afwijken van de foto's.

bottom of page