top of page

Wie en waar zijn wij

IMG_0718.jpeg
IMG_0719.jpeg


In 2022 zijn wij, Victor en Mel, terugverhuisd van Noord-Holland naar onze roots onder de rivieren. Wij zijn ter plekke gevallen voor de charme en potentie van de accommodatie 'guesthouse de Heide', en natuurlijk ook voor de prachtige en gastvrije omgeving in het Land van Cuijk. Sindsdien hebben wij al vele gezinnen en vriendengroepen mogen ontvangen, die net zo gecharmeerd zijn van de plek en de accommodatie als wij.

Victor combineert zijn werk als interim CFO met de rol van gastheer, en is intussen best een handige klusser geworden. En ik heb me ontpopt tot gastvrouw, en sta daarnaast graag met de voeten in de klei te werken aan de opzet van een heuse tuinderij, met groenten, bloemen en klein fruit. De eerste appelsap uit eigen boomgaard bleek een hit !

Het Land van Cuijk staat bekend om De Maasheggen, die sinds de zomer van 2018, als enige gebied in Nederland, de status van UNESCO Man & Biosphere heeft. Je kunt er geweldig wandelen, fietsen en je verbazen over de uitbundige biodiversiteit. Op ons terrein werken wij aan aansluiting bij dit gebied. Zo planten wij met behulp van Staatsbosbeheer 80 meter maasheggen aan, met inheemse autochtone soorten van meiddoorn, kardinaalsmuts en nog veel meer. En in 2023 hebben een start gemaakt met het zaaien van inheemse en lokale bloemen en kruiden.

Wij staan in de weekends klaar voor families en vriendengroepen (m.u.v. feestjes en partijen). Doordeweeks verwelkomen wij ook kleinere gezelschappen. Bijvoorbeeld met z'n tweetjes een paar dagen 'glampen' in een van de romantische lodges. Of  een chill-wellness-verblijf met eigen jaccuzzi en sauna in het Penthouse of in de Suite. In de zomermaanden zijn deze accommodaties ook los te huur in het weekend. Vraag naar de mogelijkheden via info@guesthousedeheide.nl. Of kijk op Natuurhuisje of Vakantieadressen.


Tot op de Heide!
Victor&Mel


 

bottom of page