top of page

Penthouse 

2-persoons lux appartement

Voor beschikbaarheid stuur een bericht naar:  

info@guesthousedeheide.nl

of check op:

Penthouse Natuurhuisje-ID 64889 

 

In het  luxe Penthouse is het volop genieten geblazen: van het uitzicht, van de wellness-voorzieningen, van elkaar.

 

Dit appartement heeft een groot zonnedek met jacuzzi, een infraroodsauna (goed voor de spieren!) en een eigen keuken met vaatwasser en combi-oven. 

 

Vanaf het zonnedek loop je zo de trap af, de mooie groene tuin in. Om bijvoorbeeld een kijkje te nemen bij het dierenverblijf. Of bij de moestuin-in-wording. Kortom, een ideale locatie voor ontspanning, voor als je samen iets te vieren hebt, of gewoon, omdat je zin hebt jezelf eens goed te verwennen.

 

Wij maken het bed voor jou op en verzorgen de eindschoonmaak. Gebruik van sauna en jacuzzi is inbegrepen, de badjassen en hamamdoeken liggen klaar.

Je hebt een eigen dakterras, om ongestoord samen te tafelen. Om later wellicht aan te sluiten bij het kampvuur op het centrale plein. We respecteren daarbij ieders privacy en rust, en vragen (fluister)stilte tussen 22.00 u - 08.00 u.

Desgewenst vullen wij voor aankomst de koelkast met louter biologische en bij voorkeur lokale producten.

Vraag naar de mogelijkheden via info@guesthousedeheide.nl.

Het Penthouse is op doordeweekse dagen los te huren. Op alle andere momenten maakt dit appartement deel uit van de groepsverhuur.

Wij faciliteren geen feesten en bruiloften. Bij separate verhuur hanteren wij fluisterstilte vanaf 22.00u. Versterkte muziek is buiten niet toegestaan, maar neem gerust je akoestische gitaar mee.

Honden zijn helaas niet toegestaan in het Penthouse.

 

De inrichting kan afwijken van de foto's.

bottom of page