top of page

Suite 4-persoons 

wellness 3-kamer appartement op de BG,

met pooltafel en sauna

Voor beschikbaarheid stuur een bericht naar:  

info@guesthousedeheide.nl

of check op:

Suite Natuurhuisje-ID 64877 

 

In de zeer ruime, drie kamers tellende wellness-suite kom je even helemaal tot rust. Ontspannen in de eigen Finse sauna, en in de buitenjacuzzi op het afgeschermde privé-terras. Tussendoor rustig rondkuieren over het mooie groene terrein. Of in stijl poolen in de biljartkamer met openhaard.

 

De suite heeft, naast de sauna en de biljartkamer, een aparte slaapkamer met extra toilet en wastafel. Verder een kitchenette, en tot slot een heerlijke woon/slaapkamer. 

 

Voor de mooie dagen heb je een eigen terras, om ongestoord samen te tafelen, te lezen, of een spelletje te doen. Om later wellicht aan te sluiten bij het kampvuur op het centrale plein. We respecteren daarbij ieders privacy en rust, en vragen (fluister)stilte tussen 22.00 u - 08.00 u.

 

Wij maken het bed voor jou op en verzorgen de eindschoonmaak. Gebruik van sauna en jacuzzi is inbegrepen in de prijs. Badjassen en hamamdoeken liggen klaar. Slippers zijn verplicht, graag zelf meenemen!

 

Desgewenst vullen wij vóór aankomst de koelkast, met louter biologische en zoveel mogelijk  lokale producten.

Vraag naar de mogelijkheden via info@guesthousedeheide.nl

De suite is op doordeweekse dagen los te huren. Op alle andere momenten maakt dit appartement deel uit van de groepsverhuur. 

De eerste zak hout voor de openhaard is inbegrepen. Hout is ter plekke bij te bestellen a 8,50 per zak.

De suite is ook te boeken als 2-persoons appartement.

Wij faciliteren geen feesten en bruiloften. Bij separate verhuur hanteren wij fluisterstilte vanaf 22.00u. Versterkte muziek is buiten niet toegestaan.

Honden zijn helaas niet toegestaan in de suite.

 

De inrichting kan afwijken van de foto's. 

bottom of page