top of page

SAFARILODGE 

4 a 9 persoons, ideaal voor 4 a 5 volwassen plus 4 a 5 kinderen

Voor beschikbaarheid zie 

Natuurhuisje-ID 64896 

of stuur een bericht naar info@guesthousedeheide.nl

 

 

Wij zijn trots op onze goed geïsoleerde safarilodge, een houten huis waar je zo in zou willen wonen! Het heeft riante afmetingen met z'n drie slaapkamers (2-, 3- en 4-persoons), een grote woonkamer met keuken, eettafel en een zithoek bij de pelletkachel.  Dit knusse huis heeft een separaat toilet, en een badkamer met grote douche en zelfs een ligbad. 

 

De safarilodge kijkt uit op de dierenweide, en is dan ook een vette knipoog naar de lodges op verre savannes, waar gevaarlijkere dieren rondsluipen dan onze kippen, schaapjes en hangbuikzwijntjes. De lodge is een heerlijke plek voor bijvoorbeeld vier vrienden, of twee gezinnen, of voor een gezin met opa en oma erbij.

De safarilodge beschikt over een eigen overdekte veranda en een BBQ-plaats, maar wie weet, is het zo'n avond dat het bij het kampvuur op het centrale plein spontaan gezellig wordt met mede-gasten... Met het oog op rust en privacy  van elkaar hanteren wij (fluister)stilte tussen 22.00 en 08.00 u. 

Voor alle lodges geldt:

De bedden worden door ons opgemaakt. Ook uw handdoeken en keukenlinnen liggen klaar. En de eindschoonmaak? Die doen wij.

De safarilodge is alleen op doordeweekse dagen te huur. Op alle andere momenten maken de lodges deel uit van de groepsverhuur. Heel soms is er ook in het weekend iets mogelijk, vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

 

Wij faciliteren geen feesten en bruiloften. Bij separate verhuur hanteren wij fluisterstilte vanaf 22.00u. Versterkte muziek is buiten niet toegestaan, maar neem gerust je akoestische gitaar mee.

Honden zijn toegestaan in de lodges. Zij mogen niet op bedden stoelen en banken. Zij dienen op het terrein altijd aangelijnd te zijn.

 

De inrichting kan afwijken van de foto's.

 

bottom of page